31
mart.

4 motive pentru care este bine să mergi la un barber profesionist

Cand ai fost ultima dată într-un barber profesionist? Dacă nu ești obișnuit cu astfel de locuri și alegi să-ți tunzi singur părul și îți îngrijești mereu singur barba cu aparatele de tuns așa zis profesionale, cupărate ca urmare a unor reclame, în perioada cu prețuri la promoție, este timpul să iei în calcul aceste câteva argumente solide care sunt tot atâtea motive justificate pentru a merge la un barber adevărat. 

Nu este mereu posibil pe cont propriu

Sunt lucruri unde orice om are nevoie de ajutor. Știi foarte bine că nimic nu se compară cu perfecțiunea unei tunsori făcute la frize și că niciodată barba ta nu arată mai bine decât după ce apelezi la un barber. Este exact același motiv pentru care femeile apelează la altcineva pentru a le aranja sprâncenele. 

Un frizer profesionist poate face cu părul și barba ta ceea ce singur nu vei reuși niciodată. Și asta pentru că știe, dintr-o privire, ce caracteristici are părul și pielea ta. În consecință va știi exact ce-ți trebuie, te va sfătui să ții sub control eventualele probleme, fie că este vorba despre fire despicat, mătreață sau un păr care se îngrașă foarte repede și o piele excesiv de uscată și ușor iritabilă. 

Să nu te mire dacă ți se va spune că produsele de îngrijire pe care le folosești nu-s cele care ți se potrivesc, așa că ia în seamă eventualele sfaturi. 

barber profesionist
4 motive pentru care este bine să mergi la un barber profesionist

Un barber profesionist are experiență

Dacă alegi soluții de compromis (să te tunzi singur sau să te ajute iubita), trebuie să știi că există o meserie pentru care oamenii s-au instruit special pentru a tunde și îngrijii părul bărbaților. După ce vei trece prin mâinile (foarfecele și pieptănul) unui profesionist nimic nu va mai fi la fel. Vei avea o tunsoare perfectă, care te pune în valoare, te vei simții încrezător și vei avea o stare de spirit mult mai bună. Să știi că uneori este suficient pentru a avea succes!  

Nu avem nimic împotriva saloanelor de coafură și frizerii lor obișnuite, dar trebuie să știi că niciodată cineva care se ocupă și de părul femeilor și de cel al bărbaților nu va face o treabă cu adevărat bună nici pentru domni, nici pentru doamne.

Tunsorile și modul de lucru sunt extrem de diferite și probabil că vei putea obține o tunsoare decentă la un salon, dar experiența nu va echivala cu ceea ce veți obține la o barber profesionist. Acesta din urmă este singurul loc în care personalul este instruit special pentru toate lucrurile legate de părul bărbaților.

Obții mai mult decât o tunsoare

Dacă optezi pentru o tunsoare simplă, un salon obișnuit este suficient, dar dacă vrei un tratament profesionist adevărat singurul lor potrivit este un barber profesionist. Într-un salon de coafură e posibil să primești ca bonus un masaj al mâinilor și să miroși a flori la finalul operațiunii, dar într-o frizerie de calitate, serviciile vor fi centrate pe nevoile tale: de la tunsorile pentru barbă și mustață până la masaj ​​al scalpului. 

Una peste alta vei avea parte de o experiență specială, plăcută și eficientă. Ai putea lua în calcul inclusiv tratamente faciale.

Nu poate fi omis faptul că vei fi într-un mediu relaxat. O frizerie cu stil este un loc unic unde te vei putea relaxa, socializa și unde vei fi răsfățat (în cel mai bărbătesc mod posibil, desigur). Frizerii profesioniști sunt personalități speciale, spumoase, tonice și optimiste. În plus, nu există un miros mai bun decât o pomadă scumpă, de calitate de care să te bucuri într-un salon. 

Vei învăța lucruri noi

Când mergi la o barber profesionist trebuie să accepți că cel care se ocupă de părul și barba ta, indiferent dacă este un bărbat sau o femeie, știe totul despre părul bărbaților. În consecință vei putea afla lucruri noi despre tine. Orice frizer va fi fericit să-ți dea sfaturi. Dacă nu o face să știi că așteaptă doar să-l întrebi, pentru că uneori eleganța lui îl face să nu te inoportuneze cu recomandări, atâta vreme cât nu i le ceri. 

Întreabă-l despre tehnicile de tăiere și coafare, tendințe și cere-i să-ți recomande produsele de îngrijire potrivite. Și dacă înțelege că ești interesat, probabil că te va îndruma și te va ajuta să beneficiezi de un plan personalizat.

Și încă ceva: dacă ai găsit locul potrivit, cel în care te simți bine, primești exact ce ai nevoie și simți că te încarci cu energie pozitivă, atunci acesta este un semn că trebuie să revii cel cel puțin de 3-4 ori într-o lună. Merită!